Україна

Енергетики повернули світло для 17 тисяч споживачів у двох областях


Енергетики повернули світло для 17 тисяч споживачів у двох областях

На півдні Дніпропетровської області було перебито лінію електропередачі після нічної атаки росіян.

За дві останні доби енергетики ДТЕК відновили енергопостачання для понад 17 тисяч споживачів, які були знеструмлені після російських обстрілів у Донецькій і Дніпропетровській областях. Про це енергохолдинг повідомив у неділю, 21 січня.

Зокрема, за 19 і 20 січня у Донецькій області підключили понад 10 тисяч домівок, а у Дніпропетровській – 7 тисяч.

“Після нічної атаки була перебита лінія електропередачі на півдні Дніпропетровщини. Без світла залишилося більше 11 тисяч домівок. Наразі більшість з них підключено. Аварійні бригади працюють, щоб якнайшвидше повернути електроживлення ще у 4,5 тисячі знеструмлених осель”, – розповіли у компанії.

Разом з тим важка ситуація зберігається на Донеччині через постійні обстріли. Щоденно над відновленнями в регіоні працює понад 60 бригад. При цьому фахівці не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію.

У ДТЕК запевнили, що енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від ЗСУ.

Нагадаємо, за підсумками грудня ДТЕК відновила енергопостачання для 463 тисяч споживачів. Переважна кількість знеструмлень була зафіксована саме у Донецькій і Дніпропетровській областях.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button