Україна

Енергетики повернули світло 32 тис. абонентів, що постраждали від обстрілів


Енергетики повернули світло 32 тис. абонентів, що постраждали від обстрілів

З 22 по 28 липня енергетики відновили електропостачання для 32 тис. абонентів у понад 60 населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей.

Ремонтно-відновлювальні бригади ДТЕК протягом тижня повернули електрику понад 32 тис. споживачів, що постраждали від атак рашистів. Про це повідомила пресслужба енергохолдингу у поеділок, 29 липня.

Зокрема, з 22 по 28 липня енергетики відновили електропостачання 32 тисячам абонентів у понад 60 населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей. 

“На Донеччині, де зберігається вкрай важка ситуація через активні бойові дії, за тиждень з дозволу військових вдалося повернути електрику в оселі 18,8 тисяч родин. Обстріли Дніпропетровщини також тривають. З 22 по 28 липня енергетики ДТЕК змогли відновити електропостачання 13,7 тисяч родин, знеструмлених через ворожі обстріли. Енергетики відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим і вони отримують відповідний дозвіл від ЗСУ та ДСНС”, – говориться в повідомленні компанії.

Нагадаємо, тижнем раніше бригадам ДТЕК довелося відновлювати енергопостачання після російських атак для 75 тисяч споживачів у 56 населених пунктах Дніпропетровської, Донецької та Одеської областей.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 + nineteen =

Back to top button