Україна

Експерт вказав на альтернативний шлях розвитку української економіки – 1News

За його словами, необхідно купувати те, що виробляється в межах України, наповнюючи нашу економіку зсередини


pnk.tv

Експерт з енергетичних питань Андрій Гнатуш в ефірі “Першого Незалежного” розповів про альтернативний шлях розвитку української економіки.

“Для того, щоб піднімати економіку нам необхідно в першу чергу сконцентруватися на нашому ресурсі. Ми повинні почати жити по наших можливостях. Знаєте, як в Америці кажуть: “Ні цвяха імпорту”. Все, що можемо виробляти – виробляємо. Купуємо своє. Не французькі вагони, а вагони нашого Крюківського заводу. Ми повинні купувати те, що виробляється в межах України, наповнюючи нашу економіку зсередини”, – зазначив Гнатуш.

https://www.youtube.com/watch?v=io3YHUWcixs

1News за темою: Державні кошти необхідно витрачати на розвиток економіки та підприємств, а не на смартфони, – Гарбарук

Нагадаємо, нещодавно юрист Михайло Міщанюк заявив, що якщо ринки України повністю відкрити для Туреччини, то це повністю знищить економіку нашої країни. 

Раніше повідомлялося, що Україна та Туреччина підписали угоду про зону вільної торгівлі. За словами президента Володимира Зеленського, підписання угоди дасть нові можливості для бізнесу, нові ринки, нові здобутки, прибутки і робочі місця, інвестиції, зростання ВВП, зростання добробуту двох держав і народів.

Водночас експерти розкритикували цю угоду. За словами народного депутата України II, VII скликань Петра Симоненка, “це цілковитий ідіотизм”. Він зауважив, що спочатку необхідно підтримати вітчизняного виробника. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button