Україна

У СБУ відповіли Придністров’ю щодо “теракту”


У СБУ відповіли Придністров ю щодо теракту

Спецслужба закликала не сприймати всерйоз нісенітницю, за поширенням якої видно чітку мету Росії.

Заяви влади невизнаного Придністров’я про нібито участь СБУ у підготовці теракту є провокацією, яку організувала влада Росії. Про це повідомила українська спецслужба у четвер, 9 березня.

Будь-які заяви представників так званого “Міністерства державної безпеки” фейкової “Придністровської народної республіки” щодо участі СБУ у підготовці теракту слід розглядати виключно як провокацію, зрежисовану у Кремлі”, – йдеться у повідомленні.

У СБУ закликали не сприймати всерйоз цю нісенітницю, за поширенням якої видно чітку мету Росії розхитати ситуацію на території, яка фактично окупована і підконтрольна їй, звинувативши в цьому Україну.

“Брехня і провокації – один із видів зброї, яким активно користується РФ. Але сьогодні весь світ бачить справжнє обличчя країни-агресора і не вірить заявам ні Росії, ані її сателітів”, – додали в СБУ.

Раніше в четвер у Придністров’ї заявили про запобігання “теракту”, який нібито готувався за вказівкою СБУ. А російські ЗМІ відразу заявили, що замах готувався на “президента” Вадима Красносельського.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button