Україна

Директора лікарні на Кіровоградщині відсторонили через смерть військового


Директора лікарні на Кіровоградщині відсторонили через смерть військового

Місцева облрада зазначає, що нині проводиться розслідування про ненадання вчасної медичної допомоги учаснику бойових дій.

Директора обласної КНП Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області тимчасово відсторонили від роботи на час розслідування причини смерті тяжко пораненого військового. Про це повідомила Кіровоградська обласна рада.

“Голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд видав розпорядження Про службове розслідування стосовно генерального директора КНП Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області Кіровоградської обласної ради Олександра Ярошенка.

Таким чином Кіровоградська обласна рада відреагувала на трагічну подію, що сталася в селищі Смоліне Новоукраїнського району, де через ненадання вчасної медичної допомоги помер учасник бойових дій, тяжко поранений старший солдат Дмитро Заїка”, – йдеться у повідомленні.

Рідні померлого захисника звинувачують медиків у ненаданні оперативної медичної допомоги.

З метою виявлення причин та встановлення обставин вказаної події, юридична служба обласної ради внесла пропозицію про прийняття рішення щодо проведення службового розслідування.

На час проведення службового розслідування, з 22 квітня до 21 червня 2024 року, гендиректора КНП відсторонили від посади.

Виконання його обов’язків покладено на заступника генерального директора з медичної роботи – керівника служби (швидкої медичної допомоги) Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тамару Беспалову.

Нагадаємо, керівництво Служби безпеки України відреагувало на скандал у Вінниці, де співробітник спецслужби побився із військовим, який зробив йому зауваження через російський шансон. 

ЗМІ: Начальника управління поліції Києва чекає розслідування через ₴3,9 млн

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen − three =

Back to top button