Україна

Дубінського виключили із фракції “Слуга народу”

Голосування проходило у форматі збору підписів

Народного депутата Олександра Дубінського виключили із фракції “Слуга народу”.

Виключення нардепа Дубінського підтримали 198 депутатів, 29 – проти, а 19 не голосували, – інформує 1NEWS.

Голосування проходило у форматі збору підписів.

“Я сьогодні в очах колег побачив сором і ганьбу. Коли, ось таким чином, підтасовуючи результати, залучаючи до голосування губернаторів, відправляючи за підписом начальників обласних управлінь СБУ, прокурорів областей. Мені соромно за цю фракцію… Для мене принципово важливим залишається питання продовження роботи Парламенту в інтересах українського виборця”, – заявив сам Дубинський.

За його словами фракція “Слуга народу”, на тлі історії з його виключенням, зовсім припинила говорити про ті питання, які цікавлять українського виборця.

“Змінюються теми важливі для українського суспільства, починаючи з тарифів і закінчуючи соціальними стандартами, на ось цей фарс з голосуванням, з виключенням… Але ми будемо продовжувати ними займатися. Незважаючи на спроби дискредитувати і мене, і те, чим ми займаємося з початку нашої каденції, разом з Костіною. А шановним колегам можу побажати удачі і спробувати протидіяти аферистам, які, по суті, вирішують свої шкурні інтереси й купають Президента в уявних економічних успіхах. І відволікають нас від реальної порядку денного і проблематики в Україні”, – додав нардеп.

Нагадаємо, на початку січня Сполучені Штати Америки звинуватили Дубінського у втручанні в американські вибори 2020 року.

Мінфін США вніс народного депутата до списку персональних санкцій.

Після цього в Офісі президента пообіцяли покарати причетних до втручання у вибори президента США, попри партійну приналежність.

Крім того, минулого тижня в Офісі президента розповіли про зустріч фракції “Слуга народу” з тимчасово повіреною у справах США в Україні Крістіною Квін.

Джерело: РБК-Україна/УНН

Back to top button