Україна

ДТЕК за тиждень повернула світло у 136 населених пунктах


ДТЕК за тиждень повернула світло у 136 населених пунктах

В енергетиків побільшало роботи через інтенсивні обстріли окупантами Дніпропетровської області.

 
Аварійні бригади ДТЕК за минулий тиждень повернули світло для 66 тисяч сімей у 136 населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей, які постраждали від обстрілу окупантів, повідомляє сайт компанії у понеділок, 22 серпня.
 
Вкрай складною ситуація є на Донеччині, де щодня майже на всій території регіону через ракетні, авіа- і артобстріли знищується інфраструктура електромереж і будинки мирних жителів.
 
“Тільки за минулий тиждень електромонтери ДТЕК відновили постачання світла майже 47 тисячам жителів області у 97 населених пунктах Бахмутського, Краматорського і Покровського районів. Для більшості цих сімей електропостачання доводилося відновлювати понад 10 разів через постійні руйнування електромереж”, – йдеться у повідомленні.
 
Також енергетики зазначають, що більше роботи стало у Дніпропетровській області через значне зростання інтенсивності і частоти ворожих обстрілів. Протягом тижня щодня ушкоджувалися електромережі Нікопольського і Криворізького районів. За тиждень енергетики відновили електропостачання майже 18,5 тисячі сімей у 18 населених пунктах.
 
Без світла наразі залишаються 73 тисячі будинків у Донецькій області і понад 3 тисячі будинків у Дніпропетровській області.
 
Зазначимо, тижнем раніше енергетики ДТЕК відновили електропостачання у 83 населених пунктах для 53 тисяч сімей.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button