Україна

Росіяни обстріляли Марганець з важкої артилерії, є руйнування


Росіяни обстріляли Марганець з важкої артилерії, є руйнування

Через обстріли на одному з агропідприємств виникла пожежа. Вогнем знищено вантажівку, пошкоджено кілька господарських будівель і трактор.

Російські агресори вночі обстріляли місто Марганець із важкої артилерії. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram в неділю, 27 серпня.

“Вночі агресор продовжив терор Нікопольщини. Обстріляв Марганець з важкої артилерії. Вгатив і по Синельниківському району. Дісталося Славгородській громаді”, – розповів він.

За даними Лисака, через обстріли на одному з агропідприємств виникла пожежа. Вогнем знищено вантажівку. Пошкоджено кілька господарських будівель, гараж, трактор. Пошкоджено два приватні будинки.

При цьому скрізь обійшлося без загиблих і постраждалих, наголосив очільник ОВА.

На решті території Дніпропетровської області, незважаючи на повітряні тривоги, без ворожих атак.

Нагадаємо, увечері 25 серпня росіяни обстріляли Нікополь. Тоді загинув місцевий житель. У місті були пошкоджені два приватні будинки та автомобіль, лінія електропередачі й газогін.

А раніше армія РФ обстріляла Нікопольський та Криворізький райони. У Нікополі були пошкоджені сільськогосподарське підприємство і лінія електропередачі. Без світла лишилися понад 700 родин.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button