Україна

ДТЕК за місяць повернула світло 230 тисячам сімей у двох областях та Києві


ДТЕК за місяць повернула світло 230 тисячам сімей у двох областях та Києві

Електропостачання відновлено у 350 населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей, а також у столиці.

Протягом січня ремонтно-відновлювальні бригади ДТЕК повернули світло 227 тисячам домогосподарств у 350 населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей та у Києві, які залишилися без електропостачання через обстріли російських терористів. Про це повідомляє прес-служба компанії у четвер, 2 лютого.

“Загалом за січень фахівці обленерго відновили роботу електромереж для 201 тисячі сімей на Донеччині та 26 тисяч сімей Дніпропетровщини. У столиці енергетики повернули світло 24 тисячам сімей”, – йдеться у повідомленні.

У ДТЕК додали, що всього з початку повномасштабного вторгнення Росії енергетики компанії відновили електропостачання 6,8 млн споживачів.

Нагадаємо, з жовтня 2022 року російські терористи почали масовано атакувати цивільні об’єкти України ракетами та дронами. Основною метою стали об’єкти критичної та енергетичної інфраструктури. Внаслідок цих терористичних атак з боку країни-агресора в енергосистемі України виник серйозний дефіцит потужностей, через що по всій країні регулярно проводяться планові та аварійні відключення світла.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button