Україна

ДТЕК за добу відновила енергопостачання для 23 тисяч сімей на Донбасі


ДТЕК за добу відновила енергопостачання для 23 тисяч сімей на Донбасі

Без електропостачання залишаються 115 населених пунктів. Енергетики обіцяють розпочати роботи одразу ж, як отримають дозволи ЗСУ та ДСНС, а також доступ до місць проведення робіт.

За останню добу ремонтно-відновлювальні бригади ДТЕК відновили електропостачання для 23 тисяч домогосподарств, які постраждали внаслідок обстрілу на Донеччині. Про це повідомила прес-служба компанії у неділю, 14 травня.

“Вчора енергетики провели ремонти мереж та відновили їхню роботу для 23,6 тисяч сімей в одному населеному пункті, які залишилися без світла внаслідок обстрілів Донецької області. Незважаючи на обстріли та важку ситуацію в регіоні, для цих сімей світло вдалося відновити менш ніж за добу”,-йдеться у повідомленні.

Поки що без електропостачання залишаються 115 населених пунктів.

“Енергетики обов’язково відновлять світ усім жителям області, як тільки отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних сил України”, – наголосили у ДТЕК.

Раніше повідомлялося, що за минулий тиждень енергетики відновили енергопостачання для 112 тисяч споживачів у Донецькій та Дніпропетровській областях.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button