Україна

Досі залишаються підтопленими майже 9 тисяч гектарів сільгоспугідь


Досі залишаються підтопленими майже 9 тисяч гектарів сільгоспугідь

У Волинській, Рівненській та Черкаській областях підтоплено 8 808 га сільськогосподарських угідь. Порушено транспортне сполучення до 6 населених пунктів Чернігівської області.

Станом на ранок п’ятниці, 19 травня, уВолинській, Рівненській та Черкаській областях підтоплено майже 9 тисяч гектарів сільськогосподарських угідь. Про це повідомляє пресслужба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

“У Волинській, Рівненській та Черкаській областях підтоплено 8 808 га сільськогосподарських угідь. Порушено транспортне сполучення до 6 населених пунктів Чернігівської області”, – йдеться у повідомленні.

Залишаються також підтопленими 44 будинки (Дніпропетровська область – 36, Черкаська – 8) і 315 дворогосподарств (Запорізька – 250, Дніпропетровська – 51, Черкаська – 12 і Київська – 2).

За даними ДСНС, спостерігається спад рівнів весняного водопілля у всіх областях.

Нагадаємо, синоптики попереджали, що внаслідок ймовірних значних опадів, в Україні можлива друга хвиля повені у першій половині травня. Але в Укргідроенерго заявили, що друга хвиля водопілля слабша за попередню.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button