Україна

До вересня Херсонщину буде звільнено – облрада


До вересня Херсонщину буде звільнено - облрада

Депутат облради Сергій Хлань вважає, що фактично настав перелом у ході військових дій на південному фронті зі сторони Миколаєва до Херсона.

 

У Херсонській області ЗСУ контролюють всі транспортні артерії постачання зброї та боєприпасів окупантів, а також винищують послідовно бойові склади, які розміщені на лінії фронту. Про це повідомив депутат Херсонської обласної ради, військовослужбовець ЗСУ Сергій Хлань в ефірі Підсумки. Наживо на телеканалі NТА.
 
Зокрема, у четвер увечері було точне потрапляння до залізничної станції Брилівка та нафтобази росіян.
 
“У Брилівці ми вчора бачили дуже потужний феєрверк, який влаштували ЗСУ, там, де стояло кілька ешелонів із озброєнням. Також було знищено нафтобазу окупантів”, – зазначив Хлань.
 
Він повідомив, що потрапляння, яке останніми днями було по Антонівському мосту, унеможливлювало саме логістичне потрапляння розвантажувальної техніки до правобережжя і фактично до лінії фронту.
 
“Незважаючи на те, що окупанти в останні дні там привели кілька секцій понтону, вони з двох сторін чіпляють катерами і буксують до іншого берега Дніпра, міксуючи цивільним транспортом військову техніку, що заборонено міжнародним законодавством. Вони навіть беруть гроші з цивільного транспорту за цю переправу – по 250 гривень з машини, мало того, що прикриваються живим щитом, а ще заробляють на цьому, але ці переправи нічого не варті, тому що її швидкість абсолютно смішна і не відповідає потребам окупантів щодо лінії фронту, і за той час наші ЗСУ послідовно знищують те, що є на сьогоднішній день і в тій же Чорнобаївці, і за польовими складами орків та боєприпасів”, – розповів Сергій Хлань.
 
За його словами, фактично настав перелом у ході військових дій на південному фронті зі сторони Миколаєва до Херсона.
 
“Наші ЗСУ контролюють абсолютно всі транспортні артерії постачання зброї та боєприпасів, і винищують послідовно бойові склади, які знаходяться на лінії фронту”, – зазначив Хлань.
 
До речі, переломний момент на фронті в Херсонській області вже настав. За результатами цього перелому Херсонщину до вересня точно буде звільнено.
 
 
 
Нагадаємо, напередодні у Херсонській ОВА повідомили, що ЗСУ наближають визволення Херсонщини.
 
Раніше повідомлялося, що Збройні Сили України 26 липня повністю вибили росіян з Андріївки та Лозового на Херсонщині.
 
Крім того, у Херсонській ОВА повідомили, що ЗСУ можуть звільнити Херсонщину до осені.
 
 
 
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news
 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button