Україна

До Полтави привезли гумдопомогу для біженців


До Полтави привезли гумдопомогу для біженців

Більша частина призначена для внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих у Центрі підтримки переселенців Волноваського району Пліч-о-пліч у Полтаві.

У Полтаві розпочалася роздача гуманітарної допомоги від фонду Ахметова для біженців. Про це у четвер, 13 липня, повідомляє прес-служба фонду.

“У Полтавську область фонд Ріната Ахметова відправив майже 4 тисячі продуктових наборів. Більша частина призначена для внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих у Центрі підтримки переселенців Волноваського району Пліч-о-пліч у Полтаві. Видачі в хабі вже почалися”, – йдеться у повідомленні.

У прес-службі уточнили, що кожен набір містить продукти тривалого зберігання: макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупа, квасоля консервована, тушковане м’ясо, паштет і печиво.

“Найближчими тижнями завершиться передача понад 30 тисяч наборів для ВПО з Донецької області, зареєстрованих у гуманітарних хабах територіальних громад. Це, зокрема, З Бахмутом у серці, Наш Краматорськ, Гуманітарний хаб Єдіння та інші”, – додали у фонді.

Раніше фонд Ахметова привіз гумодопомогу для вимушених переселенців до Черкащини.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button