Україна

До Києва прибули спікери парламентів Польщі та Чехії

До Києва прибули спікери парламентів Польщі та Чехії

Фото: Милош Выстрчил / Twitter

Європейські політики прибули до Києва поїздом

У столиці України з візитом перебувають спікер Сенату Польщі Томаш Гродський та голова чеського парламенту Мілош Вистрчіл.

В Україну прибули з візитом голови парламентів Чехії та Польщі – Мілош Вистрчіл та Томаш Гродський. Про це Вистрчіл повідомив у Twitter вранці у четвер, 14 квітня.

“Є запрошення, від яких не відмовляються”, – підписав він фотографію, на якій відображено віце-президента Сенату Іржі Ружичка, голову міжнародного комітету Павла Фішера та польських сенаторів на чолі зі спікером Сенату Польщі Томашем Гродським.

Пізніше він опублікував наступний твіт: “Доброго ранку, Україно”. Європейські політики прибули до Києва поїздом.

Також стало відомо, що до Києва вирушив міністр закордонних справ Ірландії Саймон Ковені, повідомляє Sky News. Він зустрінеться з українськими офіційними особами та обговорить заявку України на членство в ЄС, державну допомогу та подальші санкції щодо Росії.

Нагадаємо, 13 квітня до Києва приїхали президенти Литви Гітанас Науседа, Польщі Анджей Дуда, Естонії Алар Каріс та Латвії Егілс Левітс. Вони провели зустріч із президентом Володимиром Зеленським та відвідали зруйновані міста.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button