Україна

До Донецької області відправили гуманітарну допомогу


До Донецької області відправили гуманітарну допомогу

Ситуація у шахтарському регіоні напружена через близькість бойових дій. Тому продовольча підтримка необхідна багатьом місцевим жителям.

Фонд Ріната Ахметова відправив шість тисяч наборів продуктів першої необхідності у два міста Донецької області -Селидове та Новогродівку. Про це повідомляє прес-служба фонду у середу, 2 серпня.

“Ситуація в шахтарському регіоні напружена. Ворог щодня обстрілює сусідні громади. Близькість до лінії фронту спричиняє і побутові труднощі. Саме тому продовольча підтримка є очікуваною і необхідною для багатьох місцевих жителів”, – йдеться у повідомленні.

У прес-службі уточнили, що кожен набір містить продукти тривалого зберігання – макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупу, олію, консервовану квасолю, тушковане м’ясо, паштет та печиво.

“З початку повномасштабної війни фонд передав понад 263 тисячі наборів для жителів Донецької області та тимчасово евакуйованих з регіону”, – зазначили автори повідомлення.

Нагадаємо, минулого тижня повідомлялося, що фонд Ахметова відправив 4,5 тисячі продуктових наборів до прифронтової Дружківки.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button