Україна

Дієтологи назвали продукти, які допоможуть продовжити молодість організму – 1News


Фото з відкритих джерел

Картопля містить стійкий крохмаль, який запобігає відкладенню жиру на животі

Дієтологи назвали 10 продуктів, які допоможуть продовжити молодість організму і дають змогу відчувати себе бадьорішими. Про це повідомляє Fox News.

Як зазначається, картопля містить стійкий крохмаль, який запобігає відкладенню жиру на животі.

“Стійкий крохмаль не перетравлюється, коли проходить по шлунково-кишковому тракту. Натомість він ферментується корисними бактеріями, що живуть у кишечнику. У процесі ферментації виділяються побічні продукти, які покращують реакцію організму на інсулін, тоді як це допомагає запобігти відкладенню жиру у ділянці живота”, – відзначив дієтолог.

Також лікарі рекомендують їсти зеленкуваті банани. Вони містять багато стійкого крохмалю. Те саме стосується бананового борошна, яке можна додавати у вівсянку і смузі.

Дієтолог Кайлі Іванір радить їсти артишоки.

“Головні антиоксиданти і фітонутрієнти в артишоках – це кверцетин, рутозид, галова кислота і цинарин. Вони потрібні для того, щоб наші клітини були здоровими і сповненими життя”, – сказала експерт із харчування.

Також вона рекомендує ввести до раціону гранат, адже він містить велику кількість вітаміну С, який сприяє виробленню колагену і чималій кількості антиоксидантів, зокрема флавоноїдів і антоціанів. А ці поживні речовини допомагають захистити клітини організму від стресу.

Крім того, молодість продовжують кефір, квашена капуста, квасоля, паростки брокколі, чорниця та яловича печінка.

1News за темою: Вчені назвали вітамін, що знижує ризик 11 видів раку

Як повідомлялося раніше, консервовані овочі, що не містять крохмалю, підвищують ризик розвитку онкологічних захворювань. Високий вміст солі змінює в’язкість слизу, що захищає стінки шлунка, а також посилює вироблення сполук, що містять нітрозогрупу.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button