Україна

Депутата від ОПЗЖ судитимуть за ухиляння від військової служби


Депутата від ОПЗЖ судитимуть за ухиляння від військової служби

Депутата призвали на службу, але він з допомогою посадовця правоохоронного органу обов’язків військової служби не виконував, а гроші отримував.

Передано до суду справу депутата Вінницької обласної ради від ОПЗЖ. Його звинувачують в ухиленні від військової служби та шахрайстві. Про це в середу, 14 лютого, повідомила пресслужба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону.

Повідомляється, що чоловіка призвали на службу, але він з допомогою посадовця правоохоронного органу обов’язків військової служби не виконував і при цьому безпідставно отримував грошове забезпечення як військовослужбовець. У шахрайський спосіб він отримав понад 200 тис грн.

Раніше повідомлялося, що Служба безпеки України спільно з НАБУ та САП викрила масштабну схему розкрадання майна державної компанії Українське Дунайське пароплавство, до якої причетні ексдепутати від ОПЗЖ. Зловмисники привласнили 32 баржі торговельного флоту підприємства на суму понад 80 млн грн. Викрадені плавзасоби розібрали в одній з країн Близького Сходу та виготовили з них 12 барж більшої вантажності.

Украли баржі Дунайського пароплавства: НАБУ розшукує депутатів від ОПЗЖ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button