Україна

Депутат назвав провокацією заяви окупантів про скидання води Каховської ГЕС


Депутат назвав провокацією заяви окупантів про скидання води Каховської ГЕС

Скидати додатково воду до Північнокримського каналу неможливо, бо там немає навіть насосних агрегатів.

 
Заяви колаборантів та окупантів про скидання води на Каховській ГЕС – це чергове нагнітання ситуації, такої потреби немає. Про це на брифінгу 19 жовтня заявив депутат Херсонської облради Сергій Хлань, повідомляє Укрінформ.
 
“Північнокримський канал на сьогодні заповнений повністю… у Крим (вода, – ред.) тече самопливом… Скидати додатково воду до Північнокримського каналу неможливо, тому що там немає навіть насосних агрегатів”, – зазначив депутат.
 
За його словами, на Каховському магістральному каналі можна зробити підкачування, бо там є насоси та додатково закачати воду.
 
“Але ще раз хочу сказати, що великої води немає”, – сказав депутат, наголосивши, що йдеться про інформаційну провокацію ворога.
 
Нагадаємо, призначений російськими окупантами псевдоголова Херсонської області Володимир Сальдо заявив, що нібито на Каховській ГЕС проводять скидання води – воду з Каховського водосховища начебто превентивно направляють до Північнокримського та Каховського каналів, щоб зменшити її скидання у Дніпро у разі пошкодження шлюзів.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button