Україна

Данілов відреагував на заяву міністра оборони Британії щодо вдячності


Данілов відреагував на заяву міністра оборони Британії щодо вдячності

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес на полях саміту НАТО у Вільнюсі закликав Україну висловлювати більше вдячності партнерам за надану військову підтримку.

Заява глави оборонного відомства Британії була Бена Воллеса була емоційною промовою, однак “британський міністр має іншу думку, ніж озвучив”. Про це у четвер, 13 липня, заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, повідомляє The Guardian.

Так Данілов відреагував на заяву міністра оборони Британії Бена Воллеса про те, що Україна нібито висловлює мало вдячності за надану їй військову допомогу.

“Я б не звертав надто багато уваги на те, що він сказав… Кожен може сказати щось під впливом емоцій, а потім пошкодувати через це… Я точно знаю, що це не його справжня позиція”, – прокоментував Данілов. 

Як ми вже писали, у вівторок, 11 липня, президент України розкритикував НАТО за “невизначену позицію”. Він назвав “абсурдною” відсутність часових меж щодо членства Києва і наголосив, що невизначеність Альянсу демонструє його “слабкість”.

Нагадаємо, що в середу, 12 липня, Володимир Зеленський заявив, що результати саміту НАТО у Вільнюсі для України гарні, але не ідеальні. 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button