Україна

Данілов припускає, що в РФ можуть оголосити загальну мобілізацію


Данілов припускає, що в РФ можуть оголосити загальну мобілізацію

Данілов зазначив, що Україна має бути готовою до будь-яких ситуацій і готуватися до всього, включаючи спроби РФ знову піти на Київ.

 
Секретар РНБО України Олексій Данілов заявив, що РФ прагне посилити свої нинішні позиції, а також може оголосити про загальну мобілізацію. Про це він сказав у інтерв’ю Українській правді.
 
“Може бути посилення тих позицій, які сьогодні є. У нас є розуміння, що це може статися. Більше того, ми не виключаємо варіант, що вони можуть оголосити загальну мобілізацію, щоб якнайбільше було знищено їхніх громадян. Навіщо? Для того щоб у них не було якихось неприємностей на їхній території”, – заявив Данілов.
 
За його словами, Україна має бути готовою до будь-яких ситуацій і готуватися до всього, включаючи спроби росіян знову піти на Київ.
 
“Вони можуть мати бажання на все, що завгодно. А ми маємо бути готові до будь-якого розвитку подій, включаючи і Білорусь, і інші території. І ми готуємося, готуємося і ще раз готуємося”, – заявив секретар РНБО.
 
Нагадаємо, як зазначив Данілов, у росіян залишилося запасів ракет на три-чотири масовані атаки.
 
Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що новий наступ РФ цілком можливий, оскільки росіяни ніколи не відмовлялися від цього і одержимі помстою.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button