Україна

Данілов обіцяє “приємні новини” щодо боєприпасів


Данілов обіцяє приємні новини щодо боєприпасів

Українська промисловість активно нарощують виробництво боєприпасів. Працюють не тільки підприємства державної форми власності, а й приватні компанії.

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що союзники Києва, а також українська промисловість активно нарощують виробництво боєприпасів. Найближчим часом можна чекати дуже приємних новин з цього приводу. Про це він сказав під час телемарафону.

“Ви знаєте, що на сьогодні розгортається виробництво і в країнах-партнерах. Більше того я не можу багато видавати інформації відносно того, що відбувається на території нашої країни. Але дам невеликий спойлер: найближчим часом у нас будуть дуже приємні новини саме з цього приводу”, – зазначив Данілов.

За словами секретаря РНБО, працюють не тільки підприємства державної форми власності, а й приватні компанії, які максимально розуміють, що найближчі 10-15-20 років світ буде знаходиться в турбулентності і все, що стосується військово-промислового комплексу буде не зайвим на промислових ринках.

Раніше повідомлялося, що Україна та США спільно вироблятимуть системи ППО та зброю для потреб ЗСУ, також британські компанії уклали з Україною низку оборонних угод.

Нагадаємо, обсяги виробництва українського військово-промислового комплексу (ВПК) у 2023 році зросли втричі порівняно з 2022 роком. Крім того, у 2024 році очікується збільшення ще в шість разів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button