Світ

У Тверській області РФ детонує склад боєприпасів

У Тверській області РФ детонує склад боєприпасів

Фото: Соцмережі

У Тверській області Росії детонує склад з боєприпасами

У місті Торопець горить 107 арсенал головного ракетно-артилерійського управління РФ. Влада частково евакуйовує населення.


У Тверській області Росії у ніч проти 18 вересня сталася пожежа у місті Торопець. Вона виникла на тлі атаки дронів та роботи протиповітряної оборони у регіоні. Про це повідомляють російські Telegram-канали.

 

Під ударом опинився склад з боєприпасами. На місці виникло загоряння, влада частково евакуйовує населення.

 

Спочатку росЗМІ писали, що у Топорці ніби як збили всі безпілотники. а пожежа сталася внаслідок падіння уламків. Потім місцева влада повідомила про початок часткової евакуації населення.
 

За словами місцевих жителів, під атаку потрапили склади з боєприпасами. Telegram-канал Astra пише, що у Топорці розташована в/ч 54169, яку вже щонайменше двічі раніше атакували дрони.

 

За інформацією Telegram-каналів, горить 107 арсенал головного ракетно-артилерійського управління РФ. Склад використовувався для зберігання різних боєприпасів, у тому числі 122-мм ракет для РСЗВ Град та 82-мм міни. У кожному сховищі могло бути до 240 тонн боєприпасів.

 

Разом з цим Міноборони РФ прозвітувало про 54 нібито збитих за ніч БпЛА над Курською, Брянською, Смоленською, Бєлгородською та Орловською областями. Про Тверську область нічого не повідомляється.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 − eight =

Back to top button