Україна

Далекобійник за $5000 вклав у своє ліжко ухилянта


Далекобійник за $5000 вклав у своє ліжко ухилянта

Перевіряючи кабіну вантажівки DAF, прикордонник натрапив на чоловіка, котрий сидів під ковдрою на спальному місці.


Прикордонники Волинського загону в пункті пропуску Ягодин виявили у вантажівці далекобійника ухилянта. Чоловік мав намір перетнути українсько-польський кордон без проходження прикордонного контролю.Про це повідомила Державна прикордонна служба України в четвер, 20 липня.
 
Правопорушника викрив прикордонний наряд під час огляду вантажного автомобіля DAF, який їхав до Польщі через пункт пропуску Ягодин. Відносно водія була наявна оперативна інформація щодо проведення поглибленого огляду його авто.
 
Перевіряючи кабіну, прикордонник натрапив на чоловіка, котрий тишком-нишком сидів під ковдрою на спальному місці. 35-річний киянин, не маючи законних підстав для виїзду за кордон, вирішив потрапити туди у незаконний спосіб. І допомогти йому у цьому погодився водій-далекобійник. Як з’ясували правоохоронці, за свою послугу перевізник узяв плату в розмірі 5000 доларів.

 
На цьому поїздка обох завершилася. За “гру в хованки” з прикордонниками відносно чоловіка склали адмінпротокол. А водію за незаконне переправлення особи через кордон “світить” кримінальна відповідальність. 

Нагадаємо, раніше у пункті пропуску Шегині прикордонники затримали ухилянта, який ховався у багажнику мікроавтобуса. Свої послуги перевізник “оцінив” у 5000 доларів.

Ухилянти у гідрокостюмах утікали через річку до Молдови

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button