Україна

Чи існує загроза наступу на Харків: відповідь ЗСУ


Чи існує загроза наступу на Харків: відповідь ЗСУ

За словами речника ОСУВ Хортиця Іллі Євлаша, Сили оборони посилюють оборонні рубежі неподалік міста.

Російська армія поки не формує потужного угруповання для наступу на Харків, проте Сили оборони України укріплюють оборонні рубежі неподалік міста. Про це повідомив керівник пресслужби Оперативно-стратегічне угруповання військ Хортиця Ілля Євлаш в ефірі національного телемарафону.

“Насправді, зараз ми не відмічаємо досить таких потужних якихось формувань, наступальних угруповань. Так, це можливо локальні є якісь підсилення, проте шансів на те, що вони підуть і матимуть якийсь успіх, у них немає, оскільки Харків ще на початку повномасштабного вторгнення продемонстрував, що це українське місто”, – повідомив керівник прес-служби ОСУВ “Хортиця” Ілля Євлаш в ефірі телемарафону.

Він також додав, що в разі наступу, РФ не матиме шансів на успішну реалізацію своїх планів: “У противника на цьому напрямку не буде жодних шансів. Наші Сили оборони готові до будь-якого розвитку подій, постійно відстежується будь-яке переміщення окупантів навіть вздовж лінії фронту”. 

Нагадаємо, у суботу стало відомо, що у Харкові через атаку “шахедів” згоріла ціла родина – батьки та їхні троє малолітніх хлопчиків. Загалом у місті загинули сім людей, є поранені. Вогонь знищив 15 будинків, після того як з пошкодженої нафтобази витекло пальне.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button