Україна

Чорнобаївський сільський голова – у тяжкому стані, його заступник зник

Чорнобаївський сільський голова – у тяжкому стані, його заступник зник

Фото: Соцсети

Чорнобаївський сільський голова – у тяжкому стані, його заступник зник

Повідомити про ситуацію в працівників сільради не було можливості через відсутність на території громади мобільного зв’язку й Інтернету з 30 квітня до 4 травня.

 

У Херсонській області чорнобаївський сільський голова Ігор Дудар після спілкування з російськими військовими потрапив у лікарню в тяжкому стані, його заступник Євген Родіонов зник. Про це повідомляє Чорнобаївська сільська рада.

 

“2 травня о 7 годині озброєними військовими було захоплено приміщення Чорнобаївської сільської ради. Зірвано Державний прапор України, зламано замки у службових кабінетах і сейфах, проведено обшук, працівників не допущено до робочих місць, вивішено російський прапор. Того ж дня після допиту із приміщення сільської ради викрадено заступника сільського голови Родіонова Є.О. Інформація про місце його перебування відсутня. Також за місцем проживання сільського голови Дудар І.М. військовими здійснено обшук з пошкодженням майна”, – повідомляють у сільраді.

 

Повідомляється також, що з 2 травня сільський голова перебуває в тяжкому стані в лікарні, російські солдати охороняють лікарню. Повідомити про ситуацію в працівників сільради не було можливості через відсутність на території громади мобільного зв’язку й Інтернету з 30 квітня до 4 травня.

 

Наголошуємо, працівники сільської ради залишаються вірними присязі посадової особи місцевого самоврядування, згідно з якою продовжують вірно служити громаді і народу України, неухильно дотримуватися Конституції України і законів України, сприяти втіленню їх у життя, охороняти права, свободи і законні інтереси громадян, сумлінно виконувати свої посадові обов’язки. Ми – українці! Чорнобаївка – це Україна! Все буде Україна!” – йдеться у повідомленні.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button