Україна

Через обстріли Харківщини вісім поранених – ОВА


Через обстріли Харківщини вісім поранених - ОВА

Унаслідок двох ударів ракетами С-300 по місту Балаклія було пошкоджено територію автопарку.

Минулої доби ворожих авіаційних і ракетних ударів, а також артилерійських і мінометних обстрілів зазнали населені пункти Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Ізюмського районів області. Є постраждалі серед мирного населення, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов у Telegram в понеділок, 8 травня.

“Унаслідок двох ударів ракетами С-300 по місту Балаклія Ізюмського району пошкоджено територію автопарку. За оновленою інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, поранень зазнали семеро цивільних людей. Четверо з них мали легкі тілесні ушкодження та не потребували госпіталізації. Троє людей дістали травм середнього ступеня тяжкості та були госпіталізовані”, – написав Синєгубов.

Він також повідомив, що в селі Бугаївка внаслідок обстрілів було поранено 67-річну жінку, її госпіталізували в стані середньої тяжкості. Внаслідок обстрілів селі Вовчанські Хутори пошкоджено щонайменше три приватні будинки й автомобіль.

Нагадаємо, сьогодні вночі Росія вчергове завдала масованого удару за допомогою ракет та дронів по Україні. Внаслідок цього найбільше постраждали Київська та Одеська області. Водночас сили ППО показали вкрай хорошу роботу.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button