Україна

Через негоду знеструмлені споживачі у трьох областях – Укренерго


Через негоду знеструмлені споживачі у трьох областях - Укренерго

Енергетики просять громадян ощадливо споживати електроенергію у 19:00 до 22:00. Споживання підскочило на 9,4% через похолодання.

Через грозу та вітер станом на ранок було знеструмлено 53 населені пункти в Житомирській, Сумській, Чернігівській областях. Про це повідомило Укренерго у вівторок, 7 травня.

З інших причин на ранок знеструмлені 419 населених пунктів. Через бойові дії є нові знеструмлення у Запорізькій, Донецькій, Харківській, Херсонській областях.

Також протягом доби діють обмеження споживання на Харківщині. В регіоні знеструмлено близько 102 тисячі побутових споживачів. Цілодобово обмежено споживання для промисловості на Криворіжжі.

Енергетики просять громадян ощадливо споживати електроенергію у 19:00 до 22:00. Сьогодні о 09:50 споживання було на 9,4%  вище, ніж вчора в цей же час через похолодання.

Раніше повідомлялося, що внаслідок російських ударів в Україні пошкоджено половину енергетичних потужностей. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба назвав величезною проблемою війни російські балістичні ракети, які дедалі частіше застосовує ворог, атакуючи енергооб’єкти України.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 + 1 =

Back to top button