Україна

Бойовики ОРДЛО обстріляли КПВВ “Мар’їнка”

Окупанти напередодні близько 22:00 відкрили прицільний вогонь з автоматів та кулеметів по позиціях підрозділів Об’єднаних сил у межах гуманітарного дорожнього коридору “Курахово – Донецьк”. У зоні ураження знов опинився контрольний пост прикордонників, що знаходиться перед КПВВ “Мар’їнка”. Про це повідомляється у повідомленні Державної прикордонної служби України, пише 1NEWS, посилаючись на 112.ua.

Внаслідок обстрілу ніхто не постраждав, військовослужбовці ДПСУ та Збройних сил зі складу Об’єднаних сил забезпечили належний рівень безпеки.

Сьогодні, перед початком роботи усіх КПВВ в межах визначених дорожніх коридорів в районі операції Об’єднаних сил ситуація стабільно-контрольована. Усі контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування відкрились за осіннім графіком у штатному режимі з 07:00.

Пасажиро-транспортний потік залишається на середньодобовому рівні та складає близько 35-40 тисяч осіб щодня в усіх КПВВ в межах Луганської та Донецької областей.

Як повідомлялося, унаслідок обстрілу Мар’їнки дістав поранення місцевий житель, який в момент влучання в нього бандитської кулі перебував на власній присадибній ділянці”.

Back to top button