Україна

Бої точаться на 10 напрямках – Генштаб


Бої точаться на 10 напрямках - Генштаб

Бійці ЗСУ відбили десятки атак в районі Покровська і Курахового. Ситуація залишається напруженою.

З початку поточної доби на фронті відбулося 106 бойових зіткнень. Ситуація залишається напруженою на Покровському та Курахівському напрямках, повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні станом на 16:00 в четвер, 26 вересня.

Так, на Харківському напрямку відбулося два боєзіткнення в районі Вовчанська.

На Куп’янському напрямку точилося 18 боїв. Ворог проводив наступальні дії біля Глушківки, Колісниківки та Стельмахівки. Зараз продовжуються п’ять атак.

На Лиманському напрямку відбулося 11 бойових зіткнень неподалік Греківки, Невського, Новосадового та Торського. Наразі тривають три ворожі атаки.

На Сіверському напрямку ЗСУ зупиняли чотири штурми росіян поблизу Білогорівки, Спірного та Верхньокам’янського, де зараз триває один бій.

На Краматорському напрямку відбулося вісім боєзіткнень. Загарбники намагалися штурмувати позиції ЗСУ біля Міньківки, Григорівки та Білої Гори. Дві атаки досі продовжуються.

На Торецькому напрямку росіяни намагалися витіснити бійців ЗСУ з позицій неподалік Торецька, Щербинівки та Леонідівки. Три боєзіткнення завершено, чотири – тривають.

На Покровському напрямку противник здійснив 26 штурмів у районах населених пунктів Зелене Поле, Миколаївка, Лисівка, Крутий Яр, Новогродівка, Селидове та Маринівка. Сили оборони відбили 24 атаки, два бої – продовжуються.

На Курахівському напрямку загарбники атакували 23 рази поблизу Цукуриного, Желанного Другого, Георгіївки, Миколаївки, Парасковіївки, Костянтинівки та Катеринівки. 18 спроб просунутися відбито, п’ять – ще тривають.

На Времівському напрямку противник п’ять разів штурмував біля Водяного, Катеринівки та Богоявленки. Чотири бої завершено, один – досі триває.

На Оріхівському напрямку відбулося два боєзіткнення  районі Роботиного. Ворог успіху не мав.

Нагадаємо, за добу 25 вересня на фронті “відмінусували” ще 1400 окупантів вбитими і пораненими. Загальні втрати Росії з початку війни наближаються до 650 тисяч осіб.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 + eight =

Back to top button