Україна

Боротьба з корупцією: суд заарештував голову Житомирської митниці


Боротьба з корупцією: суд заарештував голову Житомирської митниці

Викриту у корупції Ольгу Іллінську заарештували з альтернативою 805 тисяч гривень застави.

 
Суд заарештував голову Житомирської митниці Ольгу Іллінську із можливістю вийти під заставу. Про це повідомила Київська міська прокуратура у понеділок, 3 квітня.
 
За клопотанням столичної прокуратури суд заарештував начальницю митниці та двох її спільників, викритих на корупції.
 
Голові митниці обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 805 тисяч гривень, керівнику відділу – у вигляді утримання під вартою із заставою 805 тисяч гривень, митному брокеру – у вигляді утримання під вартою із заставою 671 тисячу гривень.
 
За даними слідства, підозрювані пропонували незаконні послуги із приховання товару від митного контролю та заміни номенклатури. Ціни коливалися від 200 до 400 доларів за декларацію залежно від виду послуги, номенклатури товару та країни походження товарів.
 
Правоохоронці задокументували кілька передач грошей підозрюваним. Затримали фігурантів “на гарячому” під час отримання 2000 доларів та 50 тисяч гривень.
 
Голові митниці загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років і з конфіскацією майна.
 
Екс-чиновника Київської митниці ув’язнили
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button