Україна

Боротьба з коронавірусом – Польща передала Україні 38 тонн допомоги – Україна отримала від Польщі 38 тонн допомоги для боротьби з COVID-19 – новини


Фото з відкритих джерел

Допомога включає табірні ліжка, ковдри, медичну постільну білизну, респіратори та інше

“2 лютого чергова колона вантажівок прибуває в Україну для доправлення допомоги, яку урядове агентство стратегічного розвитку, що працює в рамках Міністерства закордонних справ Республіки Польща, передає Державній службі з надзвичайних ситуацій”, – ідеться у повідомленні.

Як зазначили у ДСНС, вантаж вагою близько 38 тонн включає табірні ліжка, ковдри, медичну постільну білизну, респіратори та елементи до них, а також інфузійні набори типу IS. Усе це передається на запит української сторони для боротьби із COVID-19.

Від пункту пропуску на кордоні “Дорогуськ-Ягодин” вантажівки супроводжують рятувальники ДСНС.

Новини за темою: Оборонне озброєння, евакуація українців та будівництво газопроводу: Чим готова допомогти Польща Україні

Нагадаємо, раніше уряд Польщі схвалив рішення про надання Україні допомоги зброєю у вигляді протиракетних комплексів та амуніції. За словами очільника Міноборони Маріуша Блащака, Україна отримає найсучасніше польське обладнання.


[ad_2]
Source link

Back to top button