Україна

Біля Трускавця Land Cruiser зіткнувся з Volkswagen, троє загиблих


Біля Трускавця Land Cruiser зіткнувся з Volkswagen, троє загиблих

Причиною зіткнення машин стало те, що водій Toyota Land Cruiser виїхав на смугу зустрічного руху. Його затримали.

У Львівській області біля міста Трускавець сталася дорожня аварія, у якій загинуло три людини і ще четверо отримали травми. Про це повідомило регіональне управління Нацполіції у неділю, 15 жовтня.

Правоохоронці на місці встановили, що на автодорозі Трускавець-Львів зіткнулись машини Toyota Land Cruiser під керуванням 43-річного жителя Києва та Volkswagen Caddy, яким керував мешканець міста Рава-Руська віком 56 років.

В результаті аварії водій Volkswagen та двоє його пасажирок від отриманих травм загинули на місці. Ще четверо осіб – пасажир та двоє пасажирок Volkswagen, а також пасажирка Toyota отримали тілесні ушкодження.

Попередньо встановлено, що причиною зіткнення стало те, що водій Toyota виїхав на смугу зустрічного руху. Його затримали.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статею про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами (ч.3 ст.286 КК України). Санкція статті передбачає покарання позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Вневдовзі суд обере затриманому водію Toyota запобіжний захід.

Нагадаємо, 14 жовтня на Закарпатті п’яний водій на смерть збив 6-річну дівчинку. Поліція встановила, що 46-річний водій BMW значно перевищив швидкість і з’їхав на узбіччя, де в той час ішла дитина.

У Венеції автобус потрапив у ДТП, 15 постраждалих

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button