Україна

Біля кордону з Угорщиною затримали переправників з ухилянтами


Біля кордону з Угорщиною затримали переправників з ухилянтами

В авто, яким підвозили до кордону “клієнтів”, виявлено гумовий човен із насосом, прилад нічного бачення та герметично запаковані у поліетилен особисті речі ухилянтів.

На кордоні з Угорщиною затримано п’ятьох чоловіків, троє з яких мали намір незаконно перетнути кордон, а двоє інших надавали їм послуги переправників. Про це у середу, 14 червня, повідомляє Держприкордонслужба.

Зазначається, що незаконну оборудку організував 59-річний уродженець Донеччини. З допомогою 30-річного спільника, жителя села Королево, переправник планував Тисою доправити до сусідньої Угорщини трьох своїх земляків – чоловіків призовного віку.

В автомобілі, яким переправники підвозили до кордону “клієнтів”, правоохоронці виявили гумовий човен із насосом, прилад нічного бачення та герметично запаковані у поліетилен особисті речі донеччан.

З’ясувалося, що за свої послуги переправники вимагали з кожного клієнта по три тисячі євро.

Наразі організатору переправлення вже оголошено про підозру. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

 На кордоні затримали ухилянтів та ї переправників. Фото: ДПСУ

Нагадаємо, переправників із дев’ятьма “клієнтами”-ухилянтами затримали на Закарпатті.

Також повідомлялося, що на Київщині затримали воєнкома, який відправляв за кордон ухилянтів.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button