Світ

Азербайджан і Вірменія встановили перший прикордонний стовп

Азербайджан і Вірменія встановили перший прикордонний стовп

Фото: Нікол Пашинян / Facebook

Вірменія та Азербайджан узгодили делімітацію ділянки кордону

Стовп встановили на підставі геодезичних вимірів у рамках робіт з уточнення координат на кордоні між Вірменією та Азербайджаном.

Азербайджан та Вірменія встановили на кордоні перший прикордонний стовп. Про це повідомив вірменський прем’єр-міністр Нікол Пашинян у Facebook у вівторок, 23 квітня.

“На ділянці Тавуш-Казах державного кордону Вірменія-Азербайджан встановлено перший прикордонний стовп”, – написав він і оприлюднив фото з місця подій.

Як пишуть вірменські ЗМІ, стовп встановили сьогодні на підставі геодезичних вимірів у рамках робіт з уточнення координат на кордоні між Вірменією та Азербайджаном. Робота експертних груп двох держав продовжується.

Кілька днів тому стало відомо, що Вірменія та Азербайджан вперше узгодили делімітацію ділянки кордону. У тій місцевості військові будуть замінені прикордонними силами.

Також повідомлялося, що російські “миротворці” почали залишати територію колишньої невизнаної республіки Нагірний Карабах, яку Азербайджан повернув під свій контроль. Офіційні спікери у Москві цю подію дуже неохоче коментували.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × five =

Back to top button