Україна

Авіація завдала 27 ударів по ворогові – Генштаб


Авіація завдала 27 ударів по ворогові - Генштаб

Противник і далі зазнає значних втрат у живій силі. Лише в одній із лікарень Луганщини перебувають понад 200 поранених.

 
Українська авіація протягом доби завдала 21 удару по районах зосередження російських загарбників та шість – по позиціях його зенітно-ракетних комплексів. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у четвер, 19 січня.
 

 
Також зазначено, що ракетники та артилеристи вразили шість пунктів управління, сім районів зосередження ворога та склад боєприпасів окупантів.
 
“Противник і далі зазнає значних втрат у живій силі. Зокрема, у Новосвітлівці Луганської області, у місцевій лікарні перебуває понад 200 поранених з-поміж нещодавно примусово мобілізованих мешканців тимчасово окупованих територій Луганської області”, – йдеться у повідомленні.
 
Своєю чергою, війська країни-агресора Росії сьогодні завдали чотирьох ракетних ударів, з них два – по цивільній інфраструктурі Матвіївки Запорізької області, та 15 авіаційних ударів. Крім того, було здійснено понад 30 обстрілів із РСЗВ.
 
На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках наступальних угруповань противника не виявлено. Ворог обстріляв із артилерії райони Бучків Чернігівської області; Попівки – Сумської та Алісівки, Стрілечок, Зеленої, Тернової, Стариці, Огіркового, Вовчанська, Бочкового, Волохівки, Чавунівки, Новомлинської, Дворічної та Куп’янська Харківської області.
 
На Куп’янському напрямку обстріляно райони населених пунктів Курилівка, Іванівка, Котлярівка, Табаївка, Берестове та Первомайське Харківської області, а також Новоселівське Луганської області.
 
На Лиманському напрямку ворог обстріляв з усіх наявних вогневих засобів райони Новоєгорівки, Площанки, Невського, Червонопопівки, Кремінної та Серебрянського лісництва Луганської області.
 
На Бахмутському напрямку вогневого ураження зазнали Верхньокам’яне, Спірне, Білогорівка, Соледар, Червона Гора, Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка, Залізне та Веселе Донецької області.
 
На Авдіївському напрямку під ворожий вогонь потрапили Костянтинівка, Бердичі, Авдіївка, Водяне, Першотравневе, Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка, Перемога та Новомихайлівка на Донеччині.
 
На Новопавлівському напрямку противник здійснив обстріли з танків та всіх типів артилерії по районах населених пунктів Микільські Дачі, Вугледар, Золота Нива, Велика Новосілка та Нескучне Донецької області.
 
На Запорізькому напрямку від танкового, мінометного та артилерійського вогню постраждали понад 15 населених пунктів, зокрема Малинівка Донецької області та Ольгівське, Гуляйполе, Білогір’я, Оріхів, Мала Токмачка, Новоданилівка, Новоандріївка, Малі Щербаки та Каменське.
 
На Херсонському напрямку окупанти обстріляли, зокрема, Новоолександрівку, Гаврилівку, Качкарівку, Милове, Республіканець, Одрадокам’янку, Іванівку, Молодіжне, Інженерне, Антонівку та Херсон.
 
Нагадаємо, Росія втратила понад 118 тисяч осіб убитими у війні проти України. Лише за добу 18 січня загинуло щонайменше 760 росіян.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button