Україна

Авіакомпанія airBaltic скасувала до кінця лютого нічні рейси до України – 1News

У компанії заявили, що продовжать виконувати денні рейси з Києва до Риги та Вільнюсу

Літак airBaltic
Фото з відкритих джерел

Латвійська авіакомпанія airBaltic ухвалила рішення призупинити нічні польоти з/до України до кінця лютого 2022 року. Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на заяву авіакомпанії від 22 лютого. 

“У ситуації, що склалася, компанія вирішила до кінця лютого 2022 року призупинити нічні польоти до України та з України. Компанія продовжить виконувати рейси з Києва як до Риги, так і до Вільнюса”, – повідомила airBaltic.

Зокрема, через це рішення скасовуються п’ять нічних рейсів між Києвом та Вільнюсом і два рейси між Одесою і Ригою. Пасажирам запропонують перенести бронювання на інші рейси. 

Вожночас денні рейси airBaltic зберігаються – цього тижня авіакомпанія щодня продовжить літати між Києвом і Ригою та виконувати два рейси між Києвом і Вільнюсом. 

1News за темою: Українські авіакомпанії замінять скасовані рейси іноземних перевізників, – Кубраков

Нагадаємо, раніше ми писали, що німецька авіакомпанія Lufthansa призупиняє польоти до Києва та зі столиці. Це стосується всіх вильотів з понеділка, 21 лютого, до 28 лютого 2022 року. Пасажирів при бронюванні квитків просять залишити свій номер телефону, за яким компанія автоматично повідомить про будь-які зміни.

Також повідомлялося, що авіакомпанія Swiss Air призупинила польоти до Києва до кінця лютого на тлі зростаючої напруги на російсько-українському кордоні.

А угорський лоукост Wizz Air переніс дати старту та відновлення 16 рейсів з України, а саме: з Києва, Львова, Харкова та Одеси.

Водночас генеральний директор авіакомпанії Ryanair Майкл О’Лірі заявив, що перевізник продовжить здійснювати польоти в Україну, поки “немає війни і ракет”.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button