Україна

Атеш виявив “залишки” суден Чорноморського флоту


Атеш виявив залишки суден Чорноморського флоту

Безліч вантажних суден у Цемеській бухті використовуються не тільки в цивільних, а й військових цілях, зазначили партизани.

Партизани виявили перекинуті у Новоросійськ кораблі Чорноморського флоту РФ та зафіксувати велику кількість вантажних суден, які окупанти використовують у військових цілях. Про це повідомляє рух опору Атеш на своєму Telegram-каналі в середу, 3 квітня.

“Значну частину військових кораблів із Криму окупанти перекинули до Новоросійська. Крім того, під час розвідки було виявлено безліч вантажних суден у Цемеській бухті, які використовуються не тільки в цивільних, а й військових цілях”, – ідеться в повідомленні.

Партизани зауважують, що РФ продовжує посилювати район різними засобами протиповітряної оборони, залишаючи беззахисними інші регіони.

Як відомо, Чорноморський флот РФ втратив третину свого складу. Російські кораблі пішли на дно, або були серйозно пошкоджені українськими морськими дронами і крилатими ракетами. Очевидно, у Кремлі не змогли вибачити Соколову таких втрат.

Серйозні зміни. Україна покращила ракети Нептун

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button