Україна

Атака РФ: на Київщині загинули троє людей


Атака РФ: на Київщині загинули троє людей

У Києві оперативні служби працюють у шести районах, де виникли сім пожеж: Оболонському, Печерському, Подільському, Соломʼянському, Святошинському та Деснянському.

У Фастівському районі Київської області двоє людей загинули внаслідок російської ракетної атаки 2 січня. Крім того, у кареті швидкої померла постраждала з будинку в Соломʼянському районі Києва, жінка похилого віку. Про це повідомили міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та мер Києва Віталій Кличко.

За даними глави МВС, у Києві оперативні служби працюють у шести районах, де виникли сім пожеж: Оболонському, Печерському, Подільському, Соломʼянському, Святошинському та Деснянському.

Із багатоповерхівки в Соломянському районі евакуювали понад 130 людей. Близько 20 врятували надзвичайники із заблокованих приміщень. Загалом у столиці зафіксовано понад 20 поранених.

На Київщині постраждали Бориспільский, Бучанський, Фастівський райони. У Фастівському районі ліквідовано загоряння житлового будинку. У Вишневому пошкоджено 5 багатоквартирних житлових будинків та більш як 40 автомобілів. Постраждали семеро людей.

Як зазначив Клименко, у Харкові росіяни били по середмістю. Одна людина загинула, 41 травмована. Багато руйнувань цивільної інфраструктури.

Як повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, внаслідок падіння уламків в місті Вишневе на Київщині пошкоджено 5 багатоквартирних будинків, в громадах пошкоджено низку приватних будинків, понад 60 автомобілів.

Нагадаємо, Нагадаємо, кількість постраждалих внаслідок масованого ракетного удару по Харкову 2 січня зросла до 41 людини, загинула жінка.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button