Україна

Атака на Хмельниччину 8 січня: троє загиблих


Атака на Хмельниччину 8 січня: троє загиблих

До сьогоднішнього ранку до 5.42 тривав пошук третього загиблого внаслідок вчорашньої атаки ворога. Це чоловік 1955 року народження.

Внаслідок атаки на Хмельниччину, яку російські війська здійснили вчора, 8 січня, загинули троє людей. Про те, що сьогодні, 9 січня вдосвіта під завалами знайшли тіло третього загиблого, повідомив виконувач обов’язків голови Хмельницької ОДА Сергій Тюрін.

Ворог завдав ударів по об’єктах інфраструктури області, вчора вранці рятувальники виявили тіла двох загиблих. До сьогоднішнього ранку шукали ще одну людину, яка мала бути на об’єкті, і з якою був втрачений зв’язок. Дуже сподіваємося, що його знайдуть неушкодженим.

“До сьогоднішнього ранку до 5.42 тривав пошук третього загиблого, внаслідок вчорашньої атаки ворога. Це чоловік 1955 року народження. Висловлюю співчуття рідним та близьким, – повідомив Тюрін.

Керівник ОДА додав, що розбір конструкцій об’єкту та ліквідацію наслідків ракетного удару завершено.

Нагадаємо, вранці 8 січня вибухи пролунали в кількох областях України. Ракетних ударів зазнали Запоріжжя, Новомосковськ, Кривий Ріг і район, Харків, Зміїв і Хмельниччина.

Підрозділи ППО8 січня  знищили 18 ракет і вісім “шахедів”, які ворог спрямував на об’єкти критичної інфраструктури, промислові цивільні та військові об’єкти.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button