Україна

Атака дронів в РФ є відповіддю на удари по Києву – ЗМІ


Атака дронів в РФ є відповіддю на удари по Києву - ЗМІ

Атака почалася о 3:30 та завершилася о 9:20, близько 35 дронів були випущені по об’єктах Москви та області, а також у Тулі та в Смоленську.

Українська військова розвідка підготувала масований удар безпілотниками по російських областях у ніч на 26 листопада як відповідь на безпрецедентну атаку Шахедів на Київ напередодні, повідомляє УП з посиланням на співрозмовника в розвідці.

Джерело УП уточнює, що атака почалася о 3:30 та завершилася о 9:20. Близько 35 дронів були випущені по об’єктах Москви та області, а також у Тулі та в Смоленську.

Співрозмовник наголошує, що усі ці об’єкти військові або стосуються військового виробництва.

“Дії суто симетричні і як знак, що РФ варто задуматися про наслідки. Війна повинна йти з військовими в районах бойових дій. Удари по мирних і поза зоною бойових дій не залишаться без відповіді”, – цитує видання свого співрозмовника.

Нагадаємо, в російських соцмережах пишуть, що у ніч на неділю та вранці російські регіони атакували нові дрони. Вони схожі на іранські “шахеди”, які росіяни перейменували на Герань-2. 

На початку листопада стало відомо, що Україна почала серійно виробляти аналог “шахедів”. При цьому стверджувалося, що вітчизняні безпілотники мають кращі характеристики, ніж іранські Shahed 131/136.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

 
 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button