Україна

Атака дронами: є влучання в об’єкти інфраструктури


Атака дронами: є влучання в об єкти інфраструктури

Є влучання в інфраструктурний об’єкт на Миколаївщині, уламками дронів пошкоджено зерносховище на Одещині.


Сили протиповітряної оборони ліквідували в ночі 24 із 28 ворожих “шахедів”. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ в п’ятницю, 22 грудня.
 
“У результаті бойової роботи збито 24 “шахеди” в межах Київської, Одеської, Миколаївської, Херсонської, Житомирської, Рівненської та Хмельницької областей”, – йдеться в повідомленні.
 
Зазначається, що в ніч на 22 грудня російські війська атакували 28 ударними безпілотниками типу “Shahed” з районів Курськ, Приморсько-Ахтарськ – РФ, Чауда – Крим.
 
Сили оборони півдня України повідомили, що у південних регіонах знищено 17 БпЛА, випущених з тимчасово окупованого Криму: 10 дронів – на Миколаївщині, чотири – на Херсонщині, три – на Одещині.
 
Не обійшлося без влучань: на Миколаївщині на одному з інфраструктурних об’єктів спалахнула пожежа, яку вже ліквідовано. Люди не постраждали.
 
На Одещині росіяни знову намагалися поцілити по припортовій інфраструктурі, але сили ППО спрацювали ефективно. Втім, уламками збитого дрона пошкоджено зерносховище, сталося займання, яке швидко приборкали співробітники підприємства. Постраждалих немає.
 
Нагадаємо, у Києві внаслідок ворожої атаки частково зруйновано два житлових будинки: багатоповерхівку в Соломʼянському районі й приватний недобудований будинок у Дарницькому районі, двоє людей постраждали.

У Київській області внаслідок падіння уламків пошкоджено три приватні будинки.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button