Україна

Армія РФ завдала ракетного удару по селищу на Харківщині


Армія РФ завдала ракетного удару по селищу на Харківщині

Атаку на населений пункт Печеніги, попередньо з ЗРК С-300, було здійснено вночі. Пошкоджено два будинки, сталися пожежі.

Вночі 5 жовтня війська РФ завдали ракетного удару по смт Печеніги Чугуївського району та обстріляли Гороховатку в Ізюмському району Харківщини. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За попередніми даними, ворог вдарив по Печенігах ракетою С-300. Зафіксовано влучання на території дачного селища. Пошкоджено два будинки, сталися пожежі.

Внаслідок атаки на Гороховатку сталася лісова пожежа на площі 500 кв. м.

Очільник регіону додав, що протягом минулої доби під удари росіян потрапили населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп’янського та Ізюмського районів.

У місті Вовчанськ пошкоджено будинок, сталася пожежа, у смт Козача Лопань – два приватні будинки, господарчі споруди, автомобіль. Через обстріл околиць села Глибоке горіла трава у полі.

“Постраждалих серед цивільного населення протягом доби не зафіксовано”, – наголосив Синєгубов.

Нагадаємо, вночі 4 жовтня росіяни скинули авіабомбу на смт Борова Ізюмського району. Внаслідок атаки було пошкоджено житловий будинок, дитсадок та будівлю центру зайнятості, постраждала жінка.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button