Цікаве

“Жінка, яка зупинила холодну війну” попросила в Путіна російське громадянство

Сюзанна Массі підкреслила, що присвятила багато років зближенню народів США та РФ, тому хоче залишитися в Росії і продовжувати свою справу

Ексрадниця 40-го президента Сполучених Штатів Рональда Рейгана Сюзанна Массі попросила громадянство РФ у російського президента Володимира Путіна.

Своє бажання стати росіянкою вона озвучила в ефірі одного із російських телеканалів, – інформує 1NEWS.

“Якщо президент Володимир Володимирович знайде можливість дати мені громадянство Росії, це буде честю для мене… Я знаю, що вони будуть говорити, що я – зрадниця. Я людина, яка проти Америки”, – заявила Массі.

Вона підкреслила, що присвятила багато років зближенню народів двох країн, тому хоче залишитися в Росії і продовжувати свою справу.

Колишня співробітниця Держдепу назвала нинішнього президента США Джо Байдена “маріонеткою”, а його адміністрацію – “болотом”. Массі зазначила, що Байден “дуже стара людина і навряд чи доживе до кінця свого президентського терміну”.

Відомо, що Сюзанна Массі народилася в Нью-Йорку в 1931 році. Вона закінчила Вассарський коледж, а також вчилася в Сорбонні і Інституті політичних досліджень в Парижі.

Сюзанна Массі з 1984 по 1988 рік була радницею Рейгана по відносинам з СРСР.

Массі прозвали “жінкою, яка зупинила холодну війну”. За часів Рейгана з її подачі керівництво країни переглянуло ставлення до СРСР як до “імперії зла”.

Джерело: УНН

Back to top button