Події

#ГУРінформує ‼️ росію потрібно відрізати від Криму — змусити до «жесту доброї в…

#ГУРінформує
 
‼️ росію потрібно відрізати від Криму — змусити до «жесту доброї волі»
 
???? Таку думку виданню АрміяInform висловив представник ГУР МО України Андрій Черняк, коментуючи ідею колишнього командувача армії США у Європі Бена Годжеса ізолювати Крим від росії.
 
«Я вважаю, що Крим є вирішальним для цієї війни. Доки росія окупує Кримський півострів, Україна не буде захищеною. Якщо ви подивитесь на карту, то Крим з російськими військами нагадує кинджал, спрямований в живіт України», — заявив Бен Годжес  під час експертного  інтерв’ю “Spirit of America”.
 
???? Представник ГУР МО України погодився з оцінками Бена Годжеса, відзначивши його значну підтримку України.
 
«Безумовно, ворога потрібно відрізати від Криму — зробити так, аби росія не змогла використовувати тимчасово окупований півострів у воєнних цілях і, зрештою, здійснила так званий «кримський жест доброї волі», — пояснив Черняк.
 
❗️ За його словами, Україна не припиняє вживати відповідних заходів на кримському напрямку, про що, зокрема, свідчать нещодавні події на території півострова:
 
«Кілометрові затори на незаконно зведеному мосту з Керчі до росії  — це правильна реакція. ГУР МО України наполегливо рекомендує покинути окупований Крим, поки така опція ще є», — підсумував представник ГУР МО України.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button