Цікаве

Запущено мобільний додаток “повітряна тривога”

Запущено мобільний додаток повітряна тривога

Фото: pixabay.com

Програма “повітряна тривога” вже доступна для завантаження

Програма доступна в Google Play Market та AppStore. Вона не вимагає реєстрації та надсилає максимально гучні критичні повідомлення для населення.

В Україні запускають додаток “повітряна тривога”, який інформуватиме про небезпеку. Його вже можна завантажити в Google Play Market та AppStore.

“Не вимагає реєстрації, не збирає персональні дані користувачів або дані про геолокацію. Відправляє максимально гучні критичні повідомлення про повітряну, хімічну, техногенну або інші види тривог системи цивільної оборони навіть у беззвучному або сплячому режимі смартфона”, – йдеться в описі.

Щоб отримувати сповіщення, необхідно:

  •     встановити програму через Google Play Market або AppStore
  •     надати йому дозвіл надсилати повідомлення та важливі попередження
  •     вибрати область, в якій потрібно отримувати сповіщення.

Скріншот: play.google.com

Наразі додаток надає інформацію у Вінницькій, Волинській, Донецькій, Закарпатській, Київській, Львівській, Полтавській, Рівненській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.

Список постійно оновлюється.

Як наголосили творці, це єдина програма, що підтримує критичні оповіщення. Це означає, що звук тривоги завжди надходитиме з максимальним рівнем гучності смартфона.

Для цього обов’язково надайте всі відповідні дозволи програми після встановлення. Їх можна буде вимкнути будь-якої миті.

Скріншот: play.google.com

Міністерство культури та інформаційної політики оприлюднило перелік офіційних державних каналів для отримання достовірної інформації щодо ситуації в Україні.


1News від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button