Цікаве
Закуска з листкового тіста та крабових паличок
Продукти для блюда
- листкове тісто – 500 гр.
- сир – 80 гр.
- крабові палички – 6 шт.
- яйце – 1 шт.
- майонез — 1-2 ст.л
- чеснок — 1 зубчик
- кріп
Як готувати?
1. З листкового тіста виріжте кружечки за допомогою склянки
2. Кожен кружечок змастіть яєчним жовтком
3. Випікайте 12-15 хвилин у розігрітій до 200 градусів духовці
4. Крабові палички дрібно наріжте, яйце та сир натріть на великій тертці
5. Додайте часник та майонез. Ретельно перемішайте інгредієнти.
6. Булочки розділіть на 2 частини. На нижню половину булочки викладіть салат, накрийте верхньою частиною булочки
7. Бока обваляйте в укропе
Смачного!
Відеоурок