Цікаве

Закуска з листкового тіста та крабових паличок

Продукти для блюда

  • листкове тісто – 500 гр.
  • сир – 80 гр.
  • крабові палички – 6 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • майонез — 1-2 ст.л
  • чеснок — 1 зубчик
  • кріп

Як готувати?

1. З листкового тіста виріжте кружечки за допомогою склянки

2. Кожен кружечок змастіть яєчним жовтком

3. Випікайте 12-15 хвилин у розігрітій до 200 градусів духовці

4. Крабові палички дрібно наріжте, яйце та сир натріть на великій тертці

5. Додайте часник та майонез. Ретельно перемішайте інгредієнти.

6. Булочки розділіть на 2 частини. На нижню половину булочки викладіть салат, накрийте верхньою частиною булочки

7. Бока обваляйте в укропе

Смачного!

Відеоурок

Back to top button