Цікаве

За 5 хв! Французьке Морозиво “Крем-Брюле” з 2х простих інгредієнтів! Натуральне і смачне

Домашнє, вершкове, ніжне морозиво з тонким смаком карамелі приготувати вдома цілком можливо. Виявляється, це так просто, що впорається навіть дитина (звісно, ​​під наглядом мами). Яке воно виходить смачне, та ще й ціла тарілка. Я щиро раджу приготувати, купувати більше не будете. Впевнена на всі сто))

Інгредієнти:

  • вершки (33%) – 500 мл
  • варене згущене молоко – 1/2 банки
  • вафельні коржі – 2 шт.

Приготування:

Для приготування морозива “Крем-брюле” потрібні лише 2 інгредієнти. Отже, півлітра вершків жирністю 33% збиваємо міксером, спочатку на слабких обертах, потім поступово швидкість збільшуємо і збиваємо до отримання м’яких піків.

Після цього, в наполовину збиті вершки додаємо пів банки вареного згущеного молока і збиваємо вершки до стійких піків.

Солодкість морозива регулюється саме кількість згущеного молока, тому ви його можете додати трохи більше або трохи менше, орієнтуючись на свій смак.

Я роблю морозиво у вигляді торта, який потім розрізатиму на шматочки. Тому мені потрібні 2 вафельні коржі. Вони продаються у будь-якому магазині. Кладу вафлю на тарілку або підставкуу, встановлюю кільце, прокладаю плівку. Роблю це для того, щоб бічна частина морозива вийшла гладкою.

Виливаємо на корж вершково-карамельну масу та розподіляємо її рівномірним шаром.

Зверху кладемо другий корж, трохи притискаємо, щоб він приклеївся і все ставимо в морозилку мінімум на 5 годин.

Потім дістаємо морозиво з форми та нарізаємо на порційні шматочки. Морозиво виходить дуже смачним!

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × 5 =

Back to top button