Цікаве

Ювілей «ТЕДІС Україна» – час підбивати підсумки

У 2021 році відсвяткувала свою першу круглу дату компанія “ТЕДІС Україна“. За цей час вона неодноразова потрапляла до рейтингів найбільших національних платників податків і вважає своїм корпоративним обов’язком долучатися до розбудови сталого розвитку суспільства.

Ювілейна дата завжди пов’язана з підбиттям підсумків. Про продуктивність, успішність і якість роботи свідчать такі показники діяльності, як розмір сплачених податків, турбота про співробітників, захист навколишнього середовища, допомога окремим верствам суспільства. До критеріїв оцінки рівня розвитку компанії додався внесений вклад в перешкоду поширення коронавіруса і боротьбу з пандемією. Як представник великого бізнесу, «ТЕДІС Україна» позитивно впливає на розвиток економіки.

61c8cc432eee6.jpg

Приклад діяльності «ТЕДІС Україна» демонструє можливість всього за десятиліття поліпшити внутрішні економічні та соціальні показники країни.

Компанія № 1 в логістиці та дистрибуції

Серед найбільших підприємств України в логістичній і дистриб’юторської галузі «ТЕДІС Україна» є лідером. З 2011 року компанія надає свої послуги у сфері товарів широкого вжитку.

Наразі компанія налічує 32 регіональних представництва по всій країні і обслуговує 45 тисяч точок продажів. Загальна чисельність співробітників складає 2,3 тисяч осіб. Причому 203 працівники віддані своїй справі з перших днів існування «ТЕДІС Україна». Керівництво піклується не тільки про гідний рівень заробітку, а й щорічно надає підвищення понад 200 співробітникам.

61c8cc4da545d.jpg

Серед головних відзнак  – почесне місце в рейтингу «Найкращі роботодавці», «Найбільші приватні компанії», ТОП великих платників податків за версією Forbes Ukraine.

Виплати податків обчислюються мільярдами

Державна податкова служба відносить «ТЕДІС Україна» до числа великих компаній, які щорічно здійснюють відрахування податків в розмірі, що перевищує 1 млрд грн. За перше десятиліття роботи виплати склали більш 10 млрд грн.

За результатами минулого 2020 року діяльність компанії принесла держбюджету 1,4 млрд грн, перевищив тим самим внески 2019 року на 5%.

Найбільші суми платник податків перерахував до місцевих бюджетів Києва (65,6 млн грн), Одеси (61,6 млн грн), Дніпра (44 млн грн), Кривого Рогу (33,3 млн грн), Маріуполя (31 млн грн).

Стоп пандемія COVID-19

Активну участь бере компанія протягом 2-х останніх років, щоб запобігти пандемії коронавіруса. У 2020 році була надана 38 мед установам наступна допомога:

  •  понад 100 тисяч комплектів рукавичок, масок для медичних працівників;
  •  2,5 тисяч наборів для лікарів, що включають бахіли, окуляри, маски FPP3.

Загальна сума витрачених коштів на «антиковідні» заходи склала 3 млн грн.

Турботу в період піку захворювань компанія проявила до своїх співробітників. Надана розширена корпоративна медична страховка, що включає тестування на вірус COVID-19 і стаціонарне лікування в разі хвороби.

Соціальний внесок

Істотна допомога надається літнім людям: компанія реалізує проєкт «Творімо добро», який з групи волонтерів переріс в масштабну програму підтримки державних будинків для літніх людей, що охоплює сьогодні Хмельницьку, Львівську, Вінницьку, Полтавську, Івано-Франківську, Донецьку, Сумську області. «Творімо добро» – це крок до досягнення Глобальних Цілей сталого розвитку, намічених ООН і затверджених в перспективі на 2015-2030 рік Президентом України. Систематична матеріальна підтримка геріатричних закладів дозволяє успішно реалізовувати Мету № 1 «Боротьба з бідністю» і Мету № 3 «Покращення здоров’я».

Захист навколишнього середовища

Як представник системного бізнесу, «ТЕДІС Україна» бере активну участь в великих громадських рухах, спрямованих на турботу про екологію. Вона підтримує ініціативу «Зроби країну чистою», розроблену World Cleanup Day. До напрямку приєдналися понад 20 млн осіб з 180 країн світу. В рамках проекту співробітниками компанії проводиться очищення від сміття паркових зон, висадка зелених насаджень.

Великий внутрішній проект «Почни з себе: Сортуй!» передбачає оснащення офісів компанії спеціальними контейнерами для побутових відходів, паперу і пластика. Важливий крок зроблено в ознайомленні співробітників про важливість сортування сміття для планети на навчальних курсах і семінарах.

Back to top button