Цікаве

Юпітер у Рибах обіцяє прорив у науці та зростання економіки

У найближчі два роки буде три періоди транзиту Юпітера у Рибах: із 14 травня по 28 липня, з 29 грудня по 11 травня 2022 року і з 28 жовтня по 20 грудня 2022-го.

Ці особливі етапи обіцяють людям період натхнення і прорив у науці. Про це написала астрологиня Марина Скаді, передає 1News.

Юпітер у Рибах дасть відчуття і можливості вийти за межі звичного кола, розширити напрями, нові ідеї, зростання, розвиток, нові рівні, обсяги вже наявних знань, оптимізм. Вийде максимально використати ресурси із зовнішнього світу й далекі відстані.

Він допоможе проявити свої здібності та риси у вигляді власних конкретних досягнень. При цьому необхідно взаємодіяти із зовнішнім світом для підживлення ззовні й отримання результатів.

“Транзити Юпітера по знакові Риби сприяють творчому натхненню та інтуїтивним осяянням, можливості бачити навколишній світ у всьому багатстві його краси і гармонії. Океан, як аналогія зі знаком Риби, найбільш яскраво ілюструє нескінченність внутрішнього потенціалу, зібраного всім зодіаком. Періоди Юпітера в Рибах – дуже сприятливий час для людей мистецтва. Однак Риби – дуже ідеалістичний знак, а в поєднанні з оптимізмом Юпітера, очікування можуть стати настільки ідеалістичними, що призведуть до розчарувань. Гармонійні аспекти з Плутоном в Козерогу й Ураном у Тельці, а також з’єднання з Нептуном, дадуть благодатний ґрунт для зростання, що проявиться в позитивних змінах у всіх сферам життя, якщо не відриватися від реальності”, – зазначила вона.

Перший період транзиту Юпітера по Рибах триватиме з 14 травня по 28 липня. Він буде дуже яскравим. Це відмінний час для закладки фундаменту – це можуть бути ідеї, складання планів і цілей, оформлення документів.

Під час другого періоду, з 29 грудня по 11 травня 2022 року, раніше поставлені цілі і плани почнуть активно просуватися. Також це період духовного пробудження. Світогляд людей зміниться. Віра у високі ідеали стане каталізатором багатьох процесів.

“Швидкими темпами буде розвиватися медицина, психологія, фармацевтична промисловість. Відбудеться вдосконалення морського транспорту. З’являться нові ініціативи з очищення морів і океанів від сміття. Позитивні зміни на державному рівні, в економіці, юриспруденції, освітній сфері сприятимуть впровадженню нових соціальних програм. Риби – знак таємниць, тому Юпітер тут або посприяє таємним справам, або відкриє ці таємниці. Багато хто почне займатися внутрішнім світом, долучатися до таємних наук”, – додала Скаді.

У третій період проходження Юпітера по Рибах, із 28 жовтня по 20 грудня 2022 року, відбудеться корегування, удосконалення, стабілізація і завершення розпочатого раніше.

Джерело: астрологиня Марина Скаді у Facebook

Back to top button