Цікаве

Юний австралієць з’їв у прямому ефірі двох мух і не подав виду (відео)

Юний австралієць з’їв у прямому ефірі двох мух і не подав виду (відео)

Сім’я з Австралії дала інтерв’ю місцевому телеканалу, але вся увага глядачів несподівано пішла до старшої дитини. 
 

Школяр виявився тим ще гурманом і влаштував обід у процесі розмови. Правда, смакові уподобання хлопця виявилися вельми своєрідними, і його страву ви навряд чи знайдете в меню навіть найвишуканіших ресторанів.

Подружжя з Австралії та їхні діти стали героями сюжету про фермерів, які постраждали від посухи та лісових пожеж, які вирували на континенті наприкінці 2019 року. Знімальна група телеканалу Channel 10 завітала до землевласників, щоб дізнатися, як стихія вплинула на врожай і які збитки їм довелося зазнати. Однак головною дійовою особою репортажу став не глава сімейства або його дружина, а їхній старший син.

Прямо на камеру він влаштував кулінарне безумство, за яким спостерігали тисячі глядачів. А допомогли йому в цьому дві мухи, які по черзі сіли на його щоку. Зважаючи на все, комахи — улюблений делікатес хлопця, тож він не втратив можливості влаштувати свято живота.

Намагаючись не привернути зайвої уваги, юний фермер дістав муху язиком, а потім помістив крилату собі до рота. Потім те саме повторилося з другою мухою. 

Невідомо, чи хотів маленький гурман стати героєм новин і інтернету, але в нього це вийшло. Один із глядачів, які дивилися репортаж по телевізору, 9 лютого опублікував у своєму твіттер-акаунті відео з австралійцем, і воно зібрало десятки тисяч переглядів.

Відео в Tas-Ix

Back to top button